سخن روز /
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری خبرداد:
جمع‌آوری یک‌هزار تن هلو در چهارمحال و بختیاری برای تنظیم بازار
1400/02/05
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری گفت: اهم برنامه‌های ما در سال1400 جمع‌آوری و نگهداری یک‌هزار تن هلوی تولیدی کشاورزان است تا به این وسیله کشاورز میوه تولیدی خود را با قیمت مناسب به فروش برساند.

✅به‌ گزارش پات، گودرز مردانی درباره اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این اتحادیه هفت‌ عضو دارد که سهامدار اتحادیه هستند. در این اتحادیه 22نیروی دائم داریم که متخصص و دارای مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس هستند.
⬅️وی ادامه داد: در سال99 توزیع میوه تنظیم بازار در پایان سال در صدر اقدامات اتحادیه بود که همچنان هم درحال توزیع آن هستیم. اقدام دیگر اتحادیه ذخیره‌سازی و نگهداری حدود 13هزار تن سیب‌زمینی کشاورزان در انبارهای تحت کنترل اتحادیه استان بوده است.
⬅️مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری توضیح داد: ذخیره‌سازی و نگهداری 600تن هلو از دیگر اقدامات این اتحادیه بوده است، زیرا در زمان برداشت که با ترافیک شدید برداشت هلو مواجه می‌شویم، قیمت این محصول شدیداً افت می‌کند‌؛ لذا اتحادیه با ذخیره‌سازی آن در سردخانه مانع افت قیمت می‌شود. با این اقدام اتحادیه تعاون روستایی از کاهش قیمت و ترافیک هلوچینی جلوگیری خواهد شد.
⬅️مردانی در ادامه با تأکید بر این‌که با این شیوه کشاورزان می‌توانند با قیمت خوبی میوه خود را به‌فروش برسانند، ادامه داد: این اقدام باعث شده که کشاورزان از هم‌اکنون به‌دلیل مفید بودن این طرح درخواست انعقاد قرارداد برای ذخیره‌سازی هلو کرده تا هلوی تولیدی خود را در انبارهای ما تا ماه‌های مهر و آبان‌ ذخیره کنند.
⬅️مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری توضیح داد: در استان به‌دلیل حساس بودن نگهداری هلو این کار را هیچ سازمانی قبول نمی‌کند. اقدام دیگری که انجام شد، انعقاد تفاهمی با رئیس اتحادیه دامداران استان بود که به‌واسطه این تفاهم‌ اتحادیه توانست در دو دانگ از کارخانه لبنیات شریک شود. اکنون کارخانه را راه‌اندازی کردیم و سهامدار عمده کارخانه ما هستیم.‌ ایستگاه جمع‌آوری شیر را نیز طی این مدت راه‌اندازی کردیم. علاوه‌بر این با همکاری اتحادیه دامداران استان کارخانه لبنیاتی خریداری کردیم و در سال99 زنجیره کامل فرآوری شیر از تولید تا بسته‌بندی در استان شکل گرفت.
⬅️مردانی با اشاره به این‌که هم‌اکنون نهاده توسط کارخانه به‌صورت مشارکتی تولید می‌شود و در اختیار دامدار قرار می‌گیرد، ادامه داد: دامدار به این وسیله شیر را در ایستگاه به اتحادیه تحویل می‌دهد و شیر جمع‌آوری شده در کارخانه لبنیات که با همکاری اتحادیه دامداران خریداری کردیم، به ماست و لبنیات بسته‌بندی تبدیل می‌شود.
💢توزیع 3هزار تن کود بین سهامداران
✅مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری از توزیع سه‌‌هزار ‌تن کود بین سهامداران خبر داد و خاطرنشان کرد: این توزیع با نظارت جهاد کشاورزی استان بوده است. علاوه‌بر این کل امور حسابرسی شبکه به اتحادیه واگذار شده که کارهای حسابرسی آن انجام و قرارداد با شرکت‌ها و اتحادیه‌های استان منعقد می‌شود؛ همچنین کلاس‌های آموزشی برای تمامی اعضاء و تمام شبکه روستایی برگزار می‌شود.
⬅️وی افزود: این کلاس‌ها طبق تقویم آموزشی توسط اتحادیه تعاون روستایی اعلام می‌شود و در این دوره‌ها مسائل حسابداری، بیمه، تأمین اجتماعی، بازاریابی، بازاررسانی و اصول بازرگانی طبق تقویم به اعضاء آموزش داده می‌شود.
⬅️مردانی گفت: در سال99 خرید و جمع‌آوری گندم تولیدی کشاورزان نیز توسط مراکز خرید اتحادیه تعاون روستایی استان انجام شد.
⬅️مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری درباره برنامه‌های این اتحادیه برای سال1400 نیز گفت: در سال1400 براساس برنامه‌ریزی یک‌هزار تن هلوی کشاورزان جمع‌آوری خواهد شد و خرید و توزیع نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان مثل کود و سم از دیگر برنامه‌های در دست اقدام ما است.
⬅️وی ادامه داد: تنظیم بازار میوه و تأمین مایحتاج عمومی همچون قند و روغن با هماهنگی سازمان صمت استان هم از برنامه‌های سال‌ جاری اتحادیه است.
⬅️مردانی بیان کرد: همچنین در پی خرید چند کامیون حمل شیر هستیم تا بتوانیم با استفاده از آن‌ها شیر را از ایستگاه‌های جمع‌آوری و به استان‌ها حمل و منتقل کنیم.
💢اصلی‌ترین مانع تولید عدم‌ثبات اقتصادی است
✅مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان چهارمحال و بختیاری درباره اصلی‌ترین مانع پیش‌ روی تولید گفت: اصلی‌ترین مانع تولید عدم‌ثبات اقتصادی است.‌ ثبات قیمت‌ها بهترین اتفاق برای تولیدکننده است، زیرا در شرایط فعلی تولیدکنندگان از دو روز آینده خود خبر ندارند.
‍ ⬅️
همچنین اقدام دیگری که باید در راستای رشد تولید انجام شود، سرمایه‌گذاری و تخصیص اعتبارات و تسهیلات ارزان‌قیمت به بخش تولید است تا تولید با هزینه کم‌تری انجام شود.
⬅️وی ادامه داد: اگر صندوق‌های تعاونی تقویت شوند، حمایت خوبی از تشکل‌ها و تولید صورت می‌گیرد؛ چون هر زمان نیاز به نقدینگی داشته باشیم، می‌توانیم از این صندوق‌ها وام و تسهیلات کم‌بهره دریافت کنیم.
تعداد مشاهده خبر125 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal